Annons

Polisen varnar i Växjö

Publicerad 20 november 2017
Foto: Nadia Hagberg

Under helgen har ett stort antal inbrott i företagsbilar anmälts i Växjö. Enligt polisen ska minst nio bilar ha utsatts för inbrott på olika platser i kommunen. Bilarna ska ha stått på parkeringsplatser i anslutning till bostäder och tjuvarna ska ha kommit över verktyg för betydande summor.

”Polisen vill varna hantverkare som har firmabilar hemma vid sin bostäder att det nu är förhöjd risk i Växjö med omnejd för att drabbas av inbrott”, skriver Polisen Växjö, Alvesta på sin Facebooksida.

Annons

Tre av inbrotten har skett på Kungsvägen, tre på Pär Lagerkvists väg samt ett varsitt på Sofiebergsvägen, Dalbovägen och Högstorpsvägen.

Polisen vill också ha tips från personer som har information om inbrotten. Tipsen kan lämnas via 114 14 och vid pågående brott 112.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons