Annons

Politiker vill komma på fest

Växjö • Publicerad 3 maj 2018
Foto: Staffan Lindbom

Under torsdagen lanserade de moderata politikerna Ida Eriksson och Tilda Ragnarsson den nya kampanjen Party & politik. Duon bjuder in sig själva till fester runt om i Kronoberg för att möta nya väljare och för att prata om bland annat unga människors tankar på samhället.

– Med denna satsning förenar vi våra största intressen; politik och att umgås och vara sociala, säger Ida Eriksson (M) och Tilda Ragnarsson (M) i ett pressmeddelande.

Annons

Syftet med Party & politik är att de ska möta unga människor på nya arenor som inte alltid är självklara politiska arenor.

– Politik utövas inte på en enskild arena, politik genomsyrar hela livet, och därför är det viktigt att vara nyfiken och finnas med på alla olika platser, säger Ida Eriksson i pressmeddelandet och får medhåll av Tilda Ragnarsson:

– Jag hoppas att detta ska leda till många spännande möten där de som bjuder in oss verkligen får chansen att lyfta sina tankar och åsikter som vi kan bära med oss in i politiken.

Ida Eriksson och Tilda Ragnarsson kandiderar i höst till riksdagen, Region Kronoberg samt Växjö respektive Ljungby kommuner.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons