Annons
Nöje

Populär artist till Växjö

Publicerad 9 juni 2017
Foto: NATHALIE ALVHÄLL LINDAHL, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: NATHALIE ALVHÄLL LINDAHL, SMÅLANDSPOSTEN

Hon debuterade 2007 och har sedan dess släppt fem album. I höst ger sig Melissa Horn ut på en turné och den 22 november uppträder hon i Växjö konserthus.

”En dröm går i uppfyllelse. Jag ska spela solo i höst. Helt själv alltså. De första åren när jag började skriva låtar var jag alltid ensam på scen. Blev obekvämt nervös av att spela tillsammans med andra. Under åren har jag utökat storleken på band och känner nu helt tvärtom. Har börjat tro att mina låtar och jag inte håller i den totalt avskalade formen. Just därför måste jag göra det här nu. Kan bli det läskigaste jag gjort hittills. Inget band att luta mig mot, bara er. Ni som vill komma då, kommer att vara ovanligt viktiga. Och extremt välkomna", skriver hon i ett pressmeddelande.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A0tOdy7SqogILIjzGU2hSr5" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons