Annons
Nöje

Populär festival till Växjö

Växjö • Publicerad 23 maj 2018
Foto: David Elg

Den 17-19 augusti är det dags för årets Karl-Oskardagar i centrala Växjö. Sedan tidigare är det känt att VXOnews festival återkommer med fyra spännande artister och grupper.

Under onsdagen blev det också känt att NRJ in the park kommer till Växjös stadsfest. Festivalen blir startskottet på Karl-Oskardagarna den 17 augusti.

Annons

- Vi tror stenhårt på konceptet NRJ in the Park för Karl-Oskardagarna och det känns riktigt kul för Växjö och Växjöborna då vi är ett av få stopp för 2018, säger Karin Bååth, VD för Växjö Citysamverkan, i ett pressmeddelande.

NRJ in the park, som i sommar stannar i sex städer, har gjort klart med flera kända artister. Det är bland annat Hov1, Darin, Rhys, Takida, Molly, Margret, Lamix, Peg Parnevik samt Ben Mitkus & Chris Willis men vilka som kommer till Växjö är dock ännu inte känt.

- Nu är vi äntligen tillbaka och de ska bli så kul att få presentera de främsta artisterna på de bästa scenerna i Sverige. Tidigare har NRJ in The Park varit en storstadsfestival i Stockholm, Göteborg och Malmö men nu vill vi ta över fler städer och ansluter oss till Sveriges största stadsfestivaler, säger Mark Iglesias, Brandmanager på NRJ, i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons