Annons

Populär Växjöbutik slår igen

Publicerad 15 februari 2017
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Prylbutiken TGR, som ligger i Affärshuset Tegnér, tvingas stänga igen. De har nämligen inte erbjudits någon ny lokal i gallerian som nu renoveras.

– Vi har sökt igenom Växjö med lykta för att hitta en ny lokal, både i centrum och på Grand Samarkand. Men vi har inte hittat något med samma eller bättre läge, säger företagets vd Martin Sörenberg till Smålandsposten.

Annons

Kungsleden, som driver Affärshuset Tegnér, tycker dock inte att TGR slängs ut.

– Innan vi drog i gång renoveringarna i Växjö hade vi samtal med alla våra hyresgäster. En del önskade större lokaler, en del mindre och ett par ville inte vara kvar. TGR tillhörde dem som inte kunde säga hur de skulle göra, eftersom de inte var säkra på att de ville vara kvar i gallerian. Därför hade vi ingen tillfällig lokal till dem när renoveringen väl var i gång, säger Christoffer Högberg, projektledare på Kungsleden, till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons