Annons

Premiär för ny skatehall

Publicerad 25 februari 2017
Foto: Anna-Stina Stenbäck
Foto: Anna-Stina Stenbäck

För fyra år sedan revs den dåvarande skatehallen i Växjö och efter en tids letande har nu föreningen på nytt kunna öppna upp för sina medlemmar. Under lördagen var det premiär för den 700 kvadratmeter stora hallen som ligger på Öster i Växjö.

Under 2013 blev föreningen Växjö skate av med sin inomhushall på Högstorp efter ett rivningskontrakt och bara för några dagar sedan stod det klart att de efter fyra års letande kan öppna på nytt på Öster, bredvid skolan Thorén framtid. Klubben har i nuläget cirka 60 medlemmar, siffror som troligtvis snart vänder uppåt enligt projektledaren Emil Nordestedt. Den 700 kvadratmeter stora lokalen lockade fullt hus under lördagens smyginvigning.

Annons

– Skate lever på att det finns en hall så visst är detta stort. Vi är så tacksamma för att vi nu kan öppna, det gör att sporten har en framtid i Växjö.

Anna-Stina Stenbäck

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons