GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Profilen blir ambassadör för projektet

     Kronoberg • Publicerad 15 maj 2018
     Foto: Robin Sparf

     Projektet Maker Tour - Mot nya höjder ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik hos elever i Kronobergs och Gävleborgs län. Nu har en ny ambassadör utsetts. Det är Tina Thörner, en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally.

     – Vi är väldigt glada för att Tina Thörner nu är en del av vår stora Maker tour – Mot nya höjder-familj. Under de fyra år som projektet har varit igång har vi nått 5 000 elever och med Tinas hjälp kommer vi nå ännu fler med budskapet om att följa sina drömmar och visioner, säger projektledaren Marcus Brunskog.

     Projektet drivs av Region Kronoberg och Tekniska museet tillsammans med Linnéuniversitetet och Länsstyrelsen Kronoberg.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.