unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Publikfest väntar i Växjö

Foto: URBAN NILSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: URBAN NILSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Inför den här säsongen hade Växjö Vipers aldrig nått längre än till kvartsfinal. Under onsdagskvällen kan laget att säkra en historisk finalplats.

Det väntas publikfest i onsdagens match mot Mullsjö i Fortnox Arena. Enligt Smålandsposten är alla sittplatser slutsålda och endast ett 50-tal biljetter finns kvar på ståplats.

– Vi har aldrig brottats med, bekymmer kan jag inte säga, men med att det är ett par matcher i rad där det i princip är slutsålt. Det här är fantastiskt roligt, säger Växjö Vipers klubbchef Stefan Angeskog till Smålandsposten.

Fortnox Arena kan ta in 1600 personer. Växjö Vipers leder semifinalserien mot Mullsjö med 3-1 och behöver bara en vinst till för att ta sig till finalen i Globen den 22 april.