Annons

Rådet till supertalangen – ät mer ägg

Publicerad 27 juli 2017
Foto: Sven Elofsson, Smålandsposten
Foto: Sven Elofsson, Smålandsposten

Växjö Lakers supertalang Elias Pettersson draftades som nummer fem av NHL-klubben Vancouver Canucks. I en intervju med spelbolaget Nordicbet berättar han om känslorna och om ett möte med klubbens president Trevor Linden.

– Han sa direkt till mig att han ville att jag skulle börja äta mer ägg. Han är riktigt skön och en stor legend i Vancouver, säger Elias Pettersson i intervjun.

Annons

En majoritet av de åtta högst draftade i NHL har skrivit kontrakt med respektive klubb. Elias Pettersson är dock fast besluten om att spela SHL-hockey kommande säsong.

– Det är en stor ära att Växjö ville ha mig. Att de samtidigt vill utveckla mig för att bli en ännu bättre hockeyspelare. Man ska inte ha för bråttom utan skynda långsamt. Det är bra att stanna hemma i SHL och utvecklas, säger Elias Pettersson.

Läs hela intervjun här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons