Räppe kryssade i höstpremiären

Publicerad 29 juli 2017

Räppe fick ingen bra start på höstsäsongen när gästerna Kvarnby satte 0–1 efter bara ett par minuter. Matchen slutade dock 1–1 efter att Andreas Birgersson kvitterat med nio minuter kvar.

Räppe ligger kvar i mitten av division 2-tabellen och har ett hyfsat tryggt avstånd ner till de negativa kvalplatserna med 19 insamlade poäng.

I division 3-fotbollen blev det inte lokala poäng för de två lag som tjuvstartade hösten. Växjö United förlorade med 0–3 borta mot Bromölla. Gransholm var närmare och förlorade med 1–2 borta mot Sölvesborg. Erik Birgersson gav Gransholm ledningen, men gästerna kvitterade i första halvlek. I matchens avsluta slutskede avgjorde också meriterade Marcus Ekenberg för Sölvesborg.