Reddox hjälte för Lakers

Publicerad 28 december 2016

Växjö Lakers vann onsdagens bortamatch mot Örebro med 3-2.

Hemmalaget tog ledningen redan efter 01.47 på retur. Men kort därefter skulle Tuomas Kiiskinen kvittera till 1-1 i en snabb omställning. Kiiskinen skulle senare i perioden också bli tvåmålsskytt efter att ha förvaltat en retur.

Andra perioden blev mållös och innehöll ett svajigt spel. Växjö vann skotten med 11-4 men slutminuterna av perioden var Örebros, som var nära en kvittering.

Den kvitteringen skulle istället komma i tredje perioden i Lakers boxplay. Men det var Växjö som skulle dra till längsta stået i Behrn Arena. Med drygt fem minuter kvar på matchen blev Liam Reddox hjälte efter samarbete med Josefsson.

På fredag gästas Lakers av fjolårets finallag Skellefteå i Vida Arena.