Annons

Regionen anställer ny chef

Växjö • Publicerad 30 mars 2018
Foto: David Elg

Förra veckan meddelade Magnus Fransson, vd på Allbohus Fastighets AB, att han lämnar sin tjänst. Efter att ha varit vd i över fem år lämnar han för ett nytt jobb.

Under veckan presenterades han som Region Kronobergs nya fastighetschef. Han tillträder som fastighetschef under juni månad och har tidigare haft liknande tjänst på Landstinget Blekinge.

Annons

– Jag har trivts väldigt bra på Allbohus, men jag känner att jag vill ha nya utmaningar. Det ska bli roligt att komma tillbaka till den här världen, där samspelet mellan politik, fastighetsutveckling och medarbetare inom de olika professionerna är så viktigt. Inom fastighetsområdet gäller att det att omvärldsbevaka och att skapa bra förutsättningar för chefer, medarbetare och besökare när det gäller att möta nutidens och framtidens behov, säger Magnus Fransson i ett pressmeddelande.

Region Kronoberg satsar på lokaler anpassade för framtidens vård. Bland annat byggs ett helt nytt hus för psykiatri på Sigfridsområdet och ett nytt hus ska byggas vid Växjö lasarett.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons