Annons

Restaurang får ny ägare

Publicerad 23 mars 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

Restaurangen Bakluckan i Gemlas framtid har under en tid varit osäker. I ett par år har det arrangerats pub-kvällar men eftersom de inte klarade av alkohollagens krav för serveringstillstånd hotades verksamheten att läggas ner.

Men nu i mars har det blivit klart att Palermo Pizzerias ägare tar över och utökar sin verksamhet till Gemla i april.

Annons

"Bakluckan kommer att vara kvar och Gemlaborna kan köpa goda pizzor igen, något som många längtar efter. Det kommer också att lagas andra rätter, men än avslöjar vi inte allt", står det på restaurangens Facebooksida.

Bakluckan kommer vara öppen varje dag och pubkvällarna, som tidigare i år alltså såg ut att försvinna, fortsätter i framtiden.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBakluckanigemla%2Fposts%2F1853937428209153&width=500" width="500" height="740" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons