Annons

Restaurang tvingas stänga i Växjö

Växjö • Publicerad 23 april 2018
Foto: Lennart Ernstsson

Växjö kommun vill bygga om Teleborgshallen. Det innebär att Bassam Sallo måste stänga restaurangen som han har drivit i ett decennium.

Annons

– Det är känslosamt. Jag har ändå kämpat i tolv år och nu får jag inte bestämma själv. Det här känns inte alls bra och det kommer att ta lång tid för återhämtning. Tolv år är en väldigt lång tid. Jag har haft väldigt roligt men även kämpat hårt under de åren, säger Bassam Sallo till Smålandsposten.

Hyreskontraktet går ut vid årsskiftet. Enligt uppsägningen från kommunen behövs ytorna till fritidsaktiviteter när befolkningen ökar.

– Hela Växjö växer och vi måste göra någonting på det området. Det är därför vi har sagt upp pizzerian där, säger Eva Johansson (C), kultur och fritidsnämndens ordförande till Smålandsposten.

Läs mer här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons