Annons

Restaurangkedjan öppnar i Linnégallerian

Publicerad 16 maj 2017
Foto: Elliot Sjöfors
Foto: Elliot Sjöfors

Den svenska restaurangkedjan O’Learys har tidigare funnits i Växjö men lade ner verksamheten. Nu återvänder de till Växjö och öppnar i Linnégallerian i centrala Växjö. O’Learys har tecknat ett 14-årigt hyreskontrakt med fastighetsägaren Agora och kommer att ha restaurang, bar och aktiviteter i två plan i gallerian.

– O’Learys är ett unikt koncept och vi kommer att erbjuda Växjöborna något helt annorlunda. Den nya restaurangen bidrar till ett bredare utbud i Växjös stadskärna, samtidigt som det kommer att finnas möjlighet till en mängd olika aktiviteter för besökarna, säger Rasmus Gustafsson, försäljnings- & marknadschef i JJL Invest, i ett pressmeddelande.

Annons

Linnégallerian står inför stora förändringar och som VXOnews tidigare rapporterat kommer det vara fokus på hälsa och mat. H&M flyttar till Tegnérgallerian och sedan tidigare står det klart att Nordic Wellness öppnar ett gym i deras lokaler.

– Vi fortsätter att utveckla vår fastighet med starka koncept som bidrar till ökad puls och attraktivitet i Växjö City. O’Learys kommer att skapa en fantastisk mötesplats i bästa cityläge och vi ser fram emot invigningen under 2018. I och med denna etablering är nu hela övervåningen i gallerian uthyrd, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef på Agora, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons