Revanschen uteblev för TAIF

Publicerad 19 augusti 2016

Ikväll var det dags för returen i Kronobergsderbyt mellan Tingsryd och Troja. Efter en blek TAIF-insats och förlust med 1-2 i matchen i Ljungby vändes blickarna nu mot Nelson Garden Arena.

Det började bra för Tingsryd, som kunde gå upp i en 2-0-ledning efter två mål av Johan Eriksson. Men Troja kom ikapp och kvitterade till 2-2, även om Niklas Johansson tryckte in 3-2 innan andra perioden var över.

Tredje perioden blev en riktig målfest, där Troja kvitterade till både 3-3 och 4-4 innan de själva tog kommandot med 4-5. Bortalaget skulle visa sig bättre på att förvalta ledningen än TAIF och kunde vinna med slutresultatet 4-6.

Således dubbla smällar för TAIF mot Division 1-laget Troja. Härnäst för de grönklädda väntar turnering i Mora i helgen.