Annons

Så blir nya Kafé de luxe

Publicerad 6 september 2016
Foto: Cim Hammarström
Foto: Cim Hammarström

Kafé de luxe står inför flera förändringar. Restaurangen Gräddhyllan kommer läggas ner och enbart leva kvar som pop-up-koncept. Istället tar Kafé de luxe tillbaka lokalerna för att bygga upp "Finrummet", som kommer servera samma utbud av mat och dryck som "Vardagsrummet", som är nuvarande Kafé de luxe.

– Så länge man vet vad man vill och har en idé om vart man är på väg är förändring inget man ska vara rädd för utan bara något som rör om och friskar upp. Redan från första dagen bestämde vi att Kafé de luxe inte skulle vara en statisk plats, utan ett ställe i ständig förändring, säger Nils Hector i ett pressmeddelande.

Annons

Finrummet ska ha en lugnare stämning och "locka mognare gäster" med vardagsrummet ska rikta sig mot alla åldrar. Nya Kafé de luxe öppnar den 16 september. Gräddhyllan, som alltså bara kommer finnas som pop-up-koncept, finns med på White Guides lista, som utser Sveriges bästa restauranger.

- När ett gäng ungdomar delar på en läsk vid bordet bredvid en grupp affärsmän som intar en avsmakningsmeny med utvalda naturviner då är Kafé de luxe som allra bäst!, säger Gustav Hector i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons