Annons

Så går biljettförsäljningen för hockeylagen

Publicerad 7 september 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Nästa vecka är det premiär i SHL och hockeyallsvenskan. Växjö Lakers och Tingsryds AIF är i gång med försäljning av säsongskort och biljetter till enstaka matcher.

Växjö Lakers, som spelar derby mot HV71 i första hemmamatchen, har sålt 2 300 säsongskort. Det berättar PR & kommunikationsansvariga Carolina Toresson för Mr Madhawk. Hon tror att Växjö Lakers landar på fjolårets utfall. Det innebär 2 600 sålda säsongskort.

Annons

Tingsryd öppnar säsongen hemma mot Södertälje nästa onsdag. Enligt marknadsansvarige Daniel Wallin ligger försäljningen bättre till än vid samma tidpunkt förra året.

– Vi upplever att många säsongskortsinnehavare från förra säsongen gärna vill utöka med platser inför denna säsongen. Samtidigt som vi också känner av ett ökat intresse överlag med tanke på den föregående succésäsongen, säger Daniel Wallin.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons