Så gick det i lördagens Div 3 matcher

Publicerad 22 april 2016

I fotbollens division tre tog Rydaholm och Räppe sina första poäng genom att kryssa mot varandra, Ljungby vann över Sölvesborg, Alvesta överraskade och Älmhults seger var aldrig hotad i matchen mot Växjö United.

Rydaholm - Älmeboda/Linneryd

Mötet på Linneryds IP slutade med 1-1. Målskyttar var Haris Kolaric i Rydaholm och Anderas Ericsson i Älmeboda/Linneryd, som kvitterade i slutet av matchen med endast fem minuter kvar. Laget spelade också med en man mindre.

Räppe - Saxemare

Räppe föll fritt borta i Ronneby i mötet mot Saxemara. Blekingeborna dominerade matchen och gjorde fyra mål. Matchen slutade med 4-1 till Saxemara.

Ljungby - Sölvesborg

Topptippade Sölvesborg föll i matchen mot Ljungby när Smålänningarna spelade hemma på Laganvallen. 1-0 blev det till Ljungby.

Alvesta - Glömminge

1-0 till Alvesta blev till slut 2-1 borta på Öland i mötet mot Glömminge. Alvesta vann även premiärmatchen och kan nu stoltsera med sex poäng.

Älmhult - Växjö United

Älmhult spelade bra försvarsspel och tog över matchen under andra halvleks sista 20 minuter. I 73:e minuten gjorde Älmhult 1-0 och sju minuter senare stod det 2-0 men Växjö Reducerade på stopptid och matchen slutade 2-1 till Älmhult hemma på Älmevallen.