Annons
Nöje

Så mycket får den sparkade basisten

Publicerad 21 november 2016
Foto: Sannex
Foto: Sannex

Efter fem år i dansbandet Sannex fick basisten Christian Olsson, som numera bor i Växjö, sparken då övriga medlemmar menade att han var "för dålig". Basisten svarade med att stämma bandet och enligt Smålandsposten har Växjö tingsrätt nu dömt till en förlikning där Sannex Orkester AB ska betala ut 230 000 kronor minus skatt till Christian Olsson.

– Jag kan inte klaga på någonting. Stämningen som gäller brott mot anställningslagen, där fick vi ju så att säga alltihop. Det som känns mest skönt är att man kan gå vidare nu, säger Christian Olsson till Smålandsposten.

Annons

Det var basistens kusin Andreas Olsson, som också spelar i bandet, som gav Christian Olsson sparken.

– Det var ett sätta att gå vidare, inget annat. Det är faktiskt bara så. Allt det här har bara varit en tragisk historia som jag vill lämna bakom mig och gå vidare helt enkelt, säger Andreas Olsson till Smålandsposten.

LÄS OCKSÅ

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons