Så spelar Lakers i derbyt

Publicerad 10 november 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Växjö Lakers har vunnit tre raka matcher i SHL och avancerat i CHL. Fredag och lördag väntar ett hyperintressant dubbelmöte med HV71. Växjö Lakers laddade med ispass i Växjö ishall och två spelare saknades på isen.

Målvakten Joacim Eriksson är borta dag-för-dag, men enligt tränaren Sam Hallam är det inte sannolikt att han spelar i helgen. Det innebär att Viktor Andrén får chansen mellan stolparna i Kinnarps Arena i morgon.

Josh Hennessy följde händelserna från isen i båset och han är också borta dag-för-dag. Enligt Sam Hallam är det dock sannolikt att han är redo för spel i fredagens match.

I fredagsmötet saknas även Joakim Hillding som därefter är tillbaka efter sin avstängning. Med följande fakta lutar det åt följande uppställning i fredagens match.

Målvakt: Viktor Andrén

Backpar: Philip Holm/Calle Rosén, Eric Martinsson/Cory Murphy, Arvid Lundberg/Oliver Bohm. Sjundeback: Linus Högberg.

Kedjor: Tuomas Kiiskinen/Robert Rosén/Olli Palola, Geoff Platt/Linus Fröberg/Dennis Everberg, Pontus Netterberg/Ville Leino/Adam Brodecki, Liam Reddox/Erik Josefsson/Josh Hennessy. Extraforward: Sam Marklund.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.