Annons

Så spelar Växjö Lakers i första träningsmatchen

Publicerad 9 augusti 2017
Foto: Nadia Hagberg
Foto: Nadia Hagberg

I morgon torsdag spelar Växjö Lakers höstens första match. Motståndare är SHL-kollegan Linköping. Världsmästaren Viktor Fasth kommer då att göra comeback på riktigt mellan stolparna.

– Fasth kommer att stå i morgon och Andrén står första matchen i Finland, säger tränaren Sam Hallam.

Annons

På backsidan kommer alla åtta spelare att byta om. Det är oklart om man kommer att spela med fyra fasta backpar eller om man kommer att rotera. På onsdagens träning spelade Daniel Rahimi med Linus Högberg, Peter Andersson med Oliver Bohm, Eric Martinsson med Ben Youds och Joel Persson med Arvid Lundberg.

– Vi vill ge alla en bra rytm och se alla i matchsituationer.

På forwardssidan kommer vi att få se en kedja med tre spelare som känner varandra från Skellefteå AIK. Janne Pesonen är center mellan Martin Lundberg och Andrew Calof. Nils Carnbäck spelar center med Tuomas Kiiskinen och Ludwig Wistén. Erik Josefsson har sällskap med Elias Pettersson och Jonas Røndbjerg. Och Linus Fröberg bildar kedja med Adam Brodecki och Pontus Netterberg. Robert Rosén, som rehabtränar, och Liam Reddox står över matchen.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons