Annons

Så stor blir Lakers spelarbudget

Växjö • Publicerad 11 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Lakers lagbygge inför säsongen 2018/2019 är i full gång och än så länge har tre nyförvärv presenterats: Niclas Burström, Kalle Johansson och Pontus Holmberg.

Jämfört med förra året har Växjö Lakers mer pengar i sin spelarbudget. 45 miljoner kronor jämfört med 42 miljoner.

Annons

– Vi är i en ganska unik sits på det viset att vi är en av få klubbar i SHL som har en god och sund ekonomi. Vi har gjort vinst varje år, ibland stora och ibland små, och har en verksamhet som fungerar bra. Vi vill använda pengarna till att göra allting lite bättre. En del av de satsningar vi gått och sparat på kommer vi prova att genomföra. Det finns behov på ungdoms- och juniorsidan där vi förmodligen skulle må ganska bra av att addera någon hel- eller deltidstjänt, men egentligen handlar det om att trycka in lite resurser över hela linjen, säger Växjö Lakers vd och sportchef Henrik Evertsson till Smålandsposten.

Läs en längre intervju om med Henrik Evertsson här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons