Annons

Sam Hallam skriver nytt med Växjö Lakers

Publicerad 12 maj 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Lakers har haft Sam Hallam som tränare sedan sin andra säsong i elitserien 2012/13. Succétränaren hade kontrakt över nästa säsong, men det bryts nu. I stället skrivs ett nytt femårsavtal.

– Det känns jätteroligt att förlänga kontraktet. Jag och min familj trivs väldigt bra i Växjö. Trots att vi trivs bra här har det sportsligt varit ett stort och tufft beslut för mig att ta med tanke på att det innebär att under väldigt lång tid vara på samma plats i en extremt resultatstyrd värld. Det enkla hade kanske varit att byta miljö men det här är den största utmaningen jag kan ge mig själv. En utmaning som jag ser fram emot i en miljö jag trivs väldigt bra i, säger Sam Hallam i ett pressmeddelande.

Annons

Det nya avtalet gäller till och med säsongen 2021/2022. Sportchefen Henrik Evertsson är mycket nöjd med förlängningen.

– Att förlänga Sams avtal kändes som ett helt naturligt led i att fortsätta prioritera den kontinuitet som varit så framgångsrik för oss. Vi har under Sams styre lyft till att tillhöra det absoluta toppskiktet inom svensk ishockey och där vill vi fortsätta vara. Sam och övrig ledarstab står för allt det som klubben som helhet vill stå för - Seriositet, ambition, envishet, kompetens och stolthet. Jag skulle kunna lista många fler anledningar men kort och gott trivs vi väldigt bra med varandra och vill fortsätta att arbeta tillsammans, avslutar Henrik Evertsson i pressmeddelandet.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons