Sankell avgjorde i förlängning

Publicerad 12 februari 2017

Växjö Vipers mötte Sirius i IFU Arena i Uppsala under söndagseftermiddagen. Matchen blev den första på länge för Eric Roos, backen som slutade under förra säsongen men som nu gör comeback i Viperströjan.

Hemmalagets Peter Berlin gjorde matchens första mål men Niklas Ramirez kvitterade till 1-1 innan det var dags för pausvila. I andra perioden gjorde Vipers Oliver Johansson och Sirius Henrik Malmgren varsitt mål. Inför tredje var ställningen 2-2.

Under sista perioden gjorde Ludwig Persson sitt 20:e mål för säsongen och 2-3. Efter en timeout i 57:e minuter kvitterade Sirius Johan Eriksson vilket ledde till förlängning.

Jesper Sankell avgjorde bara 14 sekunder in i förlängningen och matchen slutade 3-4 till Vipers.