GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Schlagerstjärna avslutar skolprojekt

     Publicerad 16 januari 2017
     Foto: BERND BLANKENBURG, SMÅLANDSPOSTEN
     Foto: BERND BLANKENBURG, SMÅLANDSPOSTEN

     Schlagerstjärnan Linda Bengtzing är en av de artister som gästar projektet Mot nya höjders tre avslutningskonserter nu på torsdag.

     Felix Parik från Idol, Bell Mothander och flera andra elever på Academy of music and business kommer också att vara med på den stora terminsavlutningen.

     – Genom att streama konserten live kan lärare och elever som inte är på plats ändå få en konsertkänsla i klassrummen och på så sätt kan fler ta del av terminens avslutning, berättar Marcus Brunskog, projektledare Mot nya höjder i ett pressmeddelande.

     Nadia HagbergSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.