Annons

Kentstjärnan gör comeback - i Växjö

Publicerad 15 februari 2017
Foto: Per Jodenius, Smålandsposten
Foto: Per Jodenius, Smålandsposten

På torsdag spelar Sylvester Schlegel på Kafé de lux. Spelningen blir starten på en turne tillsammans med Markus Mustonen från Kent, Magnus Roos från Melody Club, och Andreas Stellan från Dungen.

– Jag är jätteglad för turnén och vill verkligen åka ut med min musik. Vi är ett riktigt bra gäng och att komma till Växjö och spela är lite som att komma hem, säger han till Smålandsposten.

Annons

Sylvester Schlegel, tidigare trummis i The Ark, var med och vann Melodifestivalen 2007. Nu är han aktuell med nya singeln Återfall.

– Jag vill röra mig framåt som om allt var för första gången. Det är spännande att börja om med nya vita blad. Jag har hållit på så länge att jag vet hur man gör en poplåt, men jag blev lite trött på mig själv, säger Sylvester Schlegel till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons