Seger i derbyt

Publicerad 12 augusti 2016

Efter en mållös förstaperiod i träningsmatchen i Falkenberg ikväll var det HV71 som rivstartade den andra. Efter bara 13 sekunder kunde Martin Thörnberg sätta 1-0.

Men Växjö svarade och på bara drygt två minuter kunde först Pontus Netterberg kvittera och sedan Robert Rosén sätta ledningspucken i spel fem mot fyra.

Halvvägs in i andra byttes Joacim Eriksson planenligt ut till förmån för Viktor Andrén, som skulle komma att spika igen resten av matchen.

I tredje hade visserligen HV en puck i mål genom Arlbrandt, men det dömdes bort. Istället kunde Pontus Netterberg avgöra tillställningen tre minuter från slutet, med sitt 3-1-mål. Succé för nyförvärvet med förflutet i just HV71.

För Lakers är det CHL-spel som gäller härnäst, hemma i Vida Arena mot BK Mladá Boleslav på torsdag.