Seger i första semifinalen

Publicerad 3 april 2017

Under måndagskvällen spelade Växjö Vipers sin första semifinalmatch i SM-slutspelet. Mullsjö stod för motståndet hemma i Fortnox Arena.

Vipers fick en bra start på första perioden och Manuel Engel och Eric Roos gjorde 2-0. Även under andra perioden gjorde Vipers två mål, Eddie Granberg 3-0 och Manuel Engel sitt andra bara sekunder innan pausvilan.

I mitten av sista perioden gjorde Valdemar Ahlroth 5-0 när Vipers spelade fyra mot fem. Eero Kosonen lyckades dock inte hålla nollan och Mullsjö gjorde tre snabba mål någon minut efter varandra. Innan matchen tog slut tog dock Niklas Ramirez tillbaka tremålsledningen.

Vipers vann med 6-3 och tog därför ledningen i matchserien med 1-0. På onsdag är det dags för returmöte i Nyhemshallen.