Seriesegrar gav supervinst

Publicerad 8 november 2016
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten

Öster vann division 1 södra. Räppe vann division 3 sydöstra. 2016 var ett bra år för fotbollen i Kronobergs län. Det var också ett mycket bra år för en spelare hos Nordicbet.

Spelaren satte 300 kronor på seriesegrar för de två länslagen samt för Malmö FF i allsvenskan och Sirius i superettan. Fyrlingen hittade hem och vinsten blev 373 000 kronor.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Vem mår bäst nu, <a href="https://twitter.com/Malmo_FF">@Malmo_FF</a>, <a href="https://twitter.com/siriusfotboll">@siriusfotboll</a>, <a href="https://twitter.com/OstersIF">@OstersIF</a>, <a href="https://twitter.com/Rppe_GoiF">@Rppe_GoiF</a> eller kunden som la den här fyrlingen i våras? Hatten av! <a href="https://t.co/rO5ji8pGZU">pic.twitter.com/rO5ji8pGZU</a></p>&mdash; NordicBet Sverige (@NordicBetSV) <a href="https://twitter.com/NordicBetSV/status/795651132727115776">November 7, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.