Annons

Sex spelare lämnar Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 1 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Lakers har firat SM-guld i en vecka. Nu börjar arbetet med kommande säsong. I ett inlägg på klubbens hemsida säger sportchefen och vd:n Henrik Evertsson tack och hej till sex spelare. Det är Noah Welch, Ludwig Wistén, Andy Miele, Eric Martinsson, Robert Rosén och Adam Brodecki.

– Växjö Lakers tackar samtliga för deras tid i klubben och önskar dem stort lycka till i deras fortsatta karriärer, säger Henrik Evertsson.

Annons

19 spelare från vårens guldtrupp har kontrakt även i höst. Tre spelare har utgående kontrakt. Det är Andrew Calof, Brendan Shinnimin och Dennis Rasmussen.

– I dagsläget står det endast klart att ovan spelare inte kommer att spela i Växjö Lakers kommande säsong. Var det gäller de andra spelarna med utgående kontrakt återkommer vi, säger Henrik Evertsson till Växjö Lakers hemsida.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons