Annons

Missnöjd med sexköp - polis tillkallades

Publicerad 16 maj 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha köpt sex av en kvinna i Växjö. Mannen hade betalat över 2 000 kronor och blev inte nöjd med affären. Det slutade med att polisen fick kallas till platsen.

Enligt uppgifter till SR Kronoberg kom kvinnan inte överens med mannan och ringde då polisen för att få honom avlyst från hotellet. När polisen kom till platsen var kvinnan ensam med mannen men polisen misstänker att hon har haft en kompis med sig.

Annons

– Vi kallades till hotellet under natten till söndagen. Det var kvinnan som sålt sex som ringde polisen och berättade att mannen inte ville lämna hotellrummet, säger Robert Loeffel, presschef polisen region syd till Smålandsposten.

Kvinnan sålde sex via en hemsida och det var där som mannen fick kontakt med henne. De hade sedan bestämt träff på ett hotell i Växjö.

– Mannen är delgiven misstanke om sexuella tjänster. I det här fallet ska vi vara noggranna att poängtera att den som säljer sex inte är misstänkt för något brott. Det är den som köper som begår brottet, säger Robert Loeffel till SR Kronoberg.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons