Annons

Skills Competition inför välfyllda läktare

Publicerad 10 augusti 2016
Foto: Jonatan Andersson
Foto: Jonatan Andersson

På onsdagskvällen var det dags för Växjö Lakers Skills Competition i Vida Arena. Lagkaptenerna för kvällen var Eric Martinsson och nyförvärvet Dennis Everberg. Under presentationen av laget var det en som fick lite extra kärlek av en stor och entusiastisk publik. Nyutnämnde assisterande kaptenen Erik Josefsson fick rungande applåder och återgäldade publiken genom en gest mot hjärtat.

Förra året bjöd på en del teknikstrul, framför allt när den hårdaste skytten skulle koras. Det gick inte smärtfritt i år heller men efter några omspel stod det klart att Calle Rosén försvarade titeln från förra året, med ett skott i 149 kilometer i timmen.

Annons

– Det kändes bra, men frågan är om man kan lita på mätaren, sade en ödmjuk Rosén efteråt.

Han var nöjd med tillställningen, och att få bjuda publiken på lite show innan första träningsmatchen mot HV på fredag. Dessvärre blev det totalt sett förlust för honom och hans lag Team Everberg.

– Det känns som att vi vann det mesta men ändå får vi stryk i slutändan... Vi får nog ta ett snack med domarna, skrattar Rosén.

Ja, inför det avslutande matchspelet stod det helt lika, 4-4, men väl där avgjorde Robert Rosén för Team Martinsson med sitt 5-4-mål som stod sig matchen ut.

Jonatan Andersson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons