Skön seger för Växjö Vipers

Publicerad 21 oktober 2017

Växjö Vipers tog en skön seger hemma i Fortnox Arena mot Team Thorengruppen. Lördagens match slutade 7-3 till hemmalaget efter sex raka Växjömål.

Vipers tog ledningen efter knappt fyra minuter genom Jesper Sankell men det var gästerna som vann perioden med 2-1. De utökade ledningen i den andra perioden innan Växjö Vipers kom tillbaka, ikapp och förbi. Johan Roos reducerade, Ludwig Persson kvitterade och Jojjo Ahlroth gjorde 4-3, med några minuter kvar av andra perioden.

I den tredje perioden gjorde Vipers tre mål, varav ett av Jojjo Ahlroth. De andra två målen gjordes av Ted Nivestam, Oliver Johansson inför 809 personer i publiken.