Annons

Släpper bok om Växjöprofil

Publicerad 17 augusti 2016
Foto: Pressmaterial
Foto: Pressmaterial

Den 6 september släpps boken "Händernas Språk" om Växjösonen Joakim Roos, som rest världen runt och både tävlat och utbildat i frisörkonsten.

– Joakim är unik i den här världen. Det finns ingen som honom, och det visste jag första gången jag såg honom, säger författarinnan Gunilla Andersson Gustafsson.

Annons

Boken är en biografi om Joakim Roos liv, men ska även fungera som facklitteratur för utbildning inom frisöryrket.

– Han har något som andra inte har. Han har en förmåga att lära ut och en vilja att lära ut. Det är det jag ville skriva om, säger Gunilla Andersson Gustafsson.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/175251057" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

<p><a href="https://vimeo.com/175251057">H&auml;ndernas spr&aring;k</a> from <a href="https://vimeo.com/gunillahellgren">Gunilla Hellgren</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Jonatan Andersson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons