Annons

Småbarnspappa döms för våldtäkt

Publicerad 28 augusti 2017
Foto: Anders Johansson, Barometern
Foto: Anders Johansson, Barometern

En 25-årig man har dömts för våldtäkt i Växjö. Den 1 maj i år våldtog han en kvinna på Kvarnvägen på Öster. 25-åringen, som har ett barn och ett på väg, döms till fängelse i två år och fyra månader. Han ska också betala över 131 000 kronor i skadestånd till den våldtagna kvinnan.

Det var i samband med valborgsfirandet som våldtäkten ägde rum. Kvinnan behövde ladda sin telefon och frågade därför olika bilförare på Kungsgatan i Växjö om hon kunde få hjälp med det. Hon fick då kontakt med den nu dömde mannen, som körde henne i sin bil till Kvarnvägen, där en kompis skulle låna ut en laddsladd.

Hon fick låna hans telefon och blev sedan våldtagen av mannen. Kvinnan har också uppgett att han bitit henne på vänstra bröstet och hon fick blåmärken på vänster fot och ena handen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons