Annons

Spännande Thomsen Guld & Smycken

Thomsen Guld & Smycken ligger i samma välkända och inarbetade lokaler på Sandgärdsgatan som Axel Ohlssons Guldsmedsaffär gjorde under flera decennier. Många varumärken har bestått samtidigt som mycket spännande hänt och händer hela tiden inom smyckesdesign. Och hos Thomsen Guld & Smycken händer det extra mycket nu när mängder av vackra vårkollektioner och nyheter presenteras!
Den här texten är producerad av Magazinets marknadsavdelning. Den är inte skriven av VXO News journalister. • Publicerad 28 mars 2018
Vi ser fram emot att träffa dig i butiken! Fr v Pauline, Ann-Christin, Regina, Amanda och Julia.
Vi ser fram emot att träffa dig i butiken! Fr v Pauline, Ann-Christin, Regina, Amanda och Julia.

Idag innehåller butiken mängder av smycken och klockor från många kända leverantörer och designers, inte minst populära Pandora och Thomas Sabo. Men det som slår oss mest är den sköna mångfalden!

– Nytt sedan i höstas är vår fina hörna med välkända Ole Lynggaards Silver Collection som är riktigt spännande.

Annons

Och det är något som vi är ensamma i länet om, berättar ägaren Regina Ekengren Thomsen.

– Vi vågar nog lite mer eftersom vi ofta får höra att vi har ”så mycket spännande och vackra smycken som man inte hittar i andra butiker”. Samtidigt är vi givetvis en klassisk guldsmedsbutik med mycket att välja på för alla högtider som stundar; konfirmation, examen, student och bröllop.

2016 öppnade Regina upp i Växjö efter att ha drivit guldsmedsbutik i Alvesta sedan 2011. Idag arbetar sex personer i butiken. Reginas dotter Pauline Thomsen är utbildad guldsmed och arbetar i butikens egen verkstad. Och förutom att göra reparationer och omarbetningar tillverkar hon många spännande smycken i egen design på beställning!

Linn visar vackra smycken från Pandora.
Linn visar vackra smycken från Pandora.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons