Annons

Sparkade man i Växjö

Publicerad 22 januari 2018
Foto: Smålandsposten

En 25-årig man döms för fem olika brott, bland annat misshandel, brukande av falsk urkund och rattfylleri. Mannens påföljd blir skyddstillsyn och han ska också genomgå ett program för sin drogproblematik.

Den 23 december 2016 misshandlade 25-åringen en annan man på Bäckgatan i Växjö med ett slag mot huvudet och en spark mot kroppen. Den misshandlade mannen fick ett par glasögon förstörda och får nu 1 351 kronor i skadestånd.

Annons

I juni samma år stoppades mannen i en bil på Liedbergsgatan i samband med en poliskontroll. Då visade han upp ett falskt körkort till polisen. I början av 2017 körde mannen dessutom bil med cannabis i blodet.

25-åringen förekommer sedan tidigare i 13 avsnitt i belastningsregistret och dömdes 2011 för misshandel, häleri och narkotikabrott. Mannen har erkänt samtliga brott.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons