Annons

Känd specialistklinik öppnar i Växjö

Publicerad 1 mars 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

Den privata specialkliniken Art Clinic, som synts i TV3-programmet Skönhetsfällen, öppnar verksamhet i Växjö. Enligt ett pressmeddelande kommer företaget bland annat erbjuda konsultationer och återbesök inom ortopedi, ryggkirurgi och plastikkirurgi tillsammans med sin samarbetspartner Växjö Medical Center i centrala Växjö. I dagarna tecknade Art Clinic ett avtal med Region Kronoberg gällande ländryggar och proteser.

”Vi är mycket glada för det visade förtroende som Kronobergs län visat oss, vi ser positivt på vår etablering i Växjö och kan med detta erbjuda länsborna tillgång till specialistsjukvård inom länet, dock så kommer operationerna att ske på vår klinik i Jönköping", står det i pressmeddelandet.

Art Clinic startade 1999 och finns representerade på elva andra orter i Sverige. De genomför årligen ungefär 4000 operationer.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons