Annons

Spelaren förlänger med Växjö Lakers

Publicerad 30 maj 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Till kommande säsong kommer Växjö Lakers ha två Viktor på målvaktsidan, Viktor Fasth och Viktor Andrén. Fasth, som var med och tog VM-guld för drygt en vecka sedan, blev klar för klubben den 1 maj. Under tisdagen meddelade Växjö Lakers att de förlänger kontraktet med Viktor Andrén med ytterligare två år, trots att han redan har kontrakt över nästa säsong.

– Att få tillhöra Växjö Lakers ytterligare två säsonger känns väldigt inspirerande. I och med att klubben ville förlänga mitt kontrakt redan nu så känns det verkligen som dom tror på mig. Samtidigt som jag får lite mera tid på mig att växa in i SHL-kostymen på allvar, säger Viktor Andrén till klubbens hemsida.

Annons

Därmed står det klart att Växjö Lakers har båda sina målvakter kontrakterade till och med säsongen 2019/20. Sportchefen Henrik Evertsson är nöjd med förlängningen och säger att Andrén gjorde en väldigt bra debutsäsong i SHL.

– Vi känner att det är detta målvaktsparet vi vill bygga på. Därför känns det perfekt att även Viktor Andréns avtal sträcker sig tre år framåt, innevarande år medräknat, säger han till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons