Annons

Spelarkarriären över för Lakers guldhjälte

Växjö • Publicerad 21 maj 2018 • Uppdaterad 22 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Lakers guldhjälte från 2015, Cory Murphy, avslutar en lång och framgångsrik spelarkarriär. Under måndagen presenterades han som ny assisterande tränare i Rögle BK.

– Jag är jätteglad och förväntansfull inför den här uppgiften. Samtidigt så har jag stor respekt för att det är en stor omställning. Jag kommer att göra misstag men jag hoppas att min erfarenhet och de lärdomar jag gjort genom alla år är en tillgång och kan vara värdefull, säger Cory Murphy till Rögles hemsida.

Annons

I Rögle kommer den förre Lakersbacken bland annat att jobba med Cam Abbott som tidigare var juniortränare i Växjö Lakers.

– Jag har haft fantastisk tur i mitt liv att få syssla med det jag älskar mest av allt, spela ishockey. Jag har spelat i flera olika länder och fantastiska lag. Jag har levt min dröm, jag har spelat i NHL vilket jag aldrig kommer att glömma. Samtidigt har jag och min familj, som stöttat mig under hela tiden, fått resa och uppleva nya miljöer och lärt känna många fantastiska människor. Jag har uppskattat varje minut, säger Cory Murphy till Rögles hemsida.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons