Annons

Spelarna förlänger med Växjö Vipers

Växjö • Publicerad 2 maj 2018
Ted Nivestam i Växjö Vipers
Ted Nivestam i Växjö VipersFoto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers har förlängt med Ted Nivestam och Eddie Granberg.

Nivestam kom till Växjö Vipers inför den gångna säsongen och Eddie Granberg har spelat i Vipers i två säsonger. Den gångna säsongen förstördes dock av en utdragen skada, som höll Granberg borta från spel under en mycket stor del av säsongen.

Annons

– Eddie besitter en spelförståelse som inte många andra på hans position har i SSL. Han är otroligt formbar och med rätt uppladdning inför kommande säsong så kommer han ges möjligheten att få tillhöra de främsta spelförande backarna på just denna position, säger tränare Niklas Nordén och fortsätter:

– Ted var en av de mest framträdande spelarna under denna säsongs slutspel trots att det var hans första. ”Nive” har ett brett register och föregående säsong kunde man se honom på många olika positioner och där han visar upp förmåga på nya spelsätt utifrån vad som krävs av honom just där och just då.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons