Annons

De startar vlogg i Växjö

Anna Nilsson och Mohammed Bashir Abdi, ja så heter guiderna som kommer bevaka Växjölöftets Jobbvecka på sociala medier. Via Instagram. Facebook, Twitter och Vlogg så kan följarna ta del av vad som händer live och få tips på vad som kommer att hända.
Växjö • Publicerad 5 februari 2018
Följ Växjölöftets Jobbvecka på sociala medier! Anna Nilsson och Mohammed Bashir Abdi kommer promota och förmedla veckans alla aktiviteter genom de sociala kanalerna.
Följ Växjölöftets Jobbvecka på sociala medier! Anna Nilsson och Mohammed Bashir Abdi kommer promota och förmedla veckans alla aktiviteter genom de sociala kanalerna.

Växjölöftets Jobbvecka rymmer ett intensivt och späckat program. Har man inte möjlighet att vara med på aktiviteterna på plats eller vill ha tips på spännande programpunkter kan man följa hela Jobbveckan direkt via sociala medier. De som har fått uppdraget att vara sociala medier-konferenciéer är Anna Nilsson och Mohammed Bashir Abdi.

– Vi ska förmedla vad som händer live på de olika eventen och promota kommande programpunkter, berättar Anna.

Annons

En viktig del handlar också om att sprida inspiration.

– Vi vill att besökarna och följarna ska kunna ta del av alla positiva möjligheter som skapas under en sådan här vecka. Genom personliga möten och nätverkande kan människor ta de första stegen att förverkliga sina framtidsdrömmar. Och vårt bidrag är att vägleda och inspirera, säger Mohammed.

För att fånga en så stor målgrupp som möjligt kommer Anna och Mohammed använda sig av både Instagram, Facebook, Twitter och en Vlogg.

– I Vloggen summerar vi dagens alla händelser och berättar om vad som är på gång följande dag.

Under Jobbveckan blir det liverapporter från såväl Tipshallen som konserthuset och residenset.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons