Annons

Stellas ostkaka lever vidare

Publicerad 28 februari 2017
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, smålandsposten
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, smålandsposten

Christel Ottosson och Wincent Krieg från Eksjö flyttar snart till Pilås och tar över paret Stella och Tomas Nilssons gård med tillhörande verksamhet. Varumärket Stellas ostkaka lever alltså vidare.

– Min sambo har ett jordbruk tillsammans med sin bror, men vi har letat efter något att ha tillsammans. När hans gård nu ska säljas började vi leta och hittade detta i Pilås och blev helt förälskade när vi kom på besök, säger Christel Ottosson till Smålandsposten.

Annons

Stellas ostkaka har drivits från gården sedan nio år tillbaka och till en början får Christel Ottosson lite hjälp med att ta över.

– Stella Nilsson kör fortfarande på med ostkakorna och jag kommer ta över så fort vi kommer dit. Hon har haft två tjejer där som har hjälpt henne och en av dem kommer stanna kvar, så henne kommer jag luta mig mycket mot ett tag, säger hon till Smålandsposten. Läs mer om det här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons