Annons
Nöje

Stjärnan blir dragplåster på Karl-Oskardagarna

Publicerad 7 april 2017
Foto: olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: olof Elfversson, Smålandsposten

Den 18-20 augusti hålls Karl-Oskardagarna 2017 i centrala Växjö. Den traditionsenliga stadsfesten lockar många besökare och bjuder på några av landets mest populära artister. Nu kan VXOnews rapportera att en av artisterna som uppträder är Eurovisionvinnaren Loreen.

Lördagen den 19 augusti sjunger hon på Stortorgets scen i Växjö. Loreen slog igenom i Idol 2004 och efter det har hon bland annat varit med i Melodifestivalen vid tre tillfällen. År 2012 vann hon både Melodifestivalen och Eurovision med låten "Euphoria", som haft över 100 miljoner spelningar på Spotify. Hon var också storfavorit att vinna den svenska uttagningen 2017 men åkte ut i andra chansen med sin låt "Statements".

Annons

LÄS OCKSÅ

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A49aaHxvAJ0tCh0F15OnwIl" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons