Annons
Nöje

Stjärnan fastnade - högt uppe i luften

Publicerad 30 december 2017
Foto: Mattias Ankrah/SVT

Under lördagskvällen har Stjärnorna på slottet premiär på SVT 1. Årets säsong med stjärnorna Peter Jöback, Regina Lund, Marianne Mörck, Bosse Parnevik och Ann-Louise Hanson spelades in på Teleborgs slott i Växjö.

I premiärprogrammet är det Peter Jöbacks dag, där de bland annat besöker Little Rock Lake Zipline. Marianne Mörck, som var rädd inför aktiviteten, bestämde sig ändå för att åka den grönblåa banan. Den är uppemot 15 meter över marken och hastigheten blir 45-50 kilometer i timmen.

Annons

När hon bara var någon meter från mål på banan fick hon inte tag i linan och i stället gled hon tillbaka i banan ett 20-tal meter och blev hängandes ensam i luften. Hon kunde dock snabb få hjälp av en i personalen som åkte ut och hämtade henne. De andra stjärnorna såg väldigt förvånande ut och efter händelsen valde Ann-Louise Hanson att inte åka banan på grund av bland annat höjdrädsla.

Redan nu finns programmet på SVT Play.

Foto: Ulrika Midunger /SVT
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons