Annons

Stjärnan gör comeback i Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 30 december 2017

Han har varit borta i två och en halv månad på grund av skada. Men i kvällens match mot Färjestad i Vida Arena är Janne Pesonen tillbaka i Växjö Lakers laguppställning. Han inleder matchen som extraforward, men lär få testa ett par minuter.

Sam Hallam får också tillbaka Viktor Fasth efter skada. I backaren ser vi Daniel Rahimi/Joel Persson, Peter Andersson/Oliver Bohm, Eric Martinsson/Noah Welch samt sjundebacken August Nilsson.

Annons

I kedjorna görs vissa förändringar. Robert Rosén spelar med Andrew Calof och Brendan Shinnimin. Linus Fröberg är center mellan Pontus Netterberg och Adam Brodecki. Arvid Lundberg fortsätter som forward och blir center hos Liam Reddox och Dominik Bokk. Och i fjärdelinan spelar Erik Josefsson med Martin Lundberg och Nils Carnbäck.

Nedsläpp klockan 18.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons