Annons

Stjärnan på väg tillbaka till Lakers

Publicerad 31 mars 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Både Joacim Eriksson och Viktor Andrén har kontrakt med Växjö Lakers över nästa säsong. Men trots det ser det ut som att det kan hända saker på målvaktsidan under silly season. Enligt MrMadhawk är Växjö på väg att få hem den förra Lakersmålvakten Viktor Fasth på ett långtidskontrakt. Viktor Fasth och Växjö ska vara överens men detaljen för att det ska bli helt är att hitta en plats i laget. Joacim Eriksson har ett bra kontrakt, som han inte kommer ge upp hur som helst.

– Jag har just nu inga kommentarer, då jag håller på med samtal med spelarna ur den befintliga truppen, säger sportchef Henrik Evertsson i ett sms till MrMadhawk.

Annons

Viktor Fasth och Växjö är överens men detaljen för att det ska bli helt är att hitta en plats i laget. Joacim Eriksson har ett bra kontrakt, som han inte kommer ge upp hur som helst.

LÄS OCKSÅ Uppgifter: Stjärnforward klar för Lakers Följ Kronobergslagens silly season här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons