Annons

Stjärnan tillbaka i Lakers

Publicerad 25 mars 2017
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Växjö Lakers måste vinna lördagens match mot Malmö för att reducera till 2-3 i matchserien och för att säsongen inte ska vara över. Till matchen i Vida Arena är Liam Reddox tillbaka efter sjukdom. Stjärnan är extraspelare i den line-up som nu har släppts. Nils Carnbäck, som var med i fjärdekedjan senare, spelar med J20-laget under lördagen och därför kliver Adam Brodecki in på hans plats. I övrigt gör Sam Hallam inga ändringar.

I backparen ser vi Nick Bailen/Arvid Lundberg, Calle Rosén/Philip Holm, Eric Martinsson/Cory Murphy och sjundebacken Oliver Bohm.

I kedjorna hittar vi Olli Palola/Emil Pettersson/Tuomas Kiiskinen, Dennis Everberg/Robert Rosén/Pontus Netterberg, Ville Leino/Linus Fröberg/Adam Brodecki, Josh Hennessy/Erik Josefsson/Jeff Tambellini. Liam Reddox är extraforward.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons