Annons

Stjärnan tillbaka på is

Publicerad 25 december 2017
Foto: Lena Gunnarsson

Under matchen mot Malmö den 19 oktober skadade sig Janne Pesonen. Sedan dess har finländaren saknats i Lakerströjan men nu närmare han sig en comeback. Smålandsposten rapporterar att Pesonen nu är tillbaka på is.

– Han har smugit med lite senaste veckan och nu börjar det se bättre och bättre ut. Janne är inte spelbar än, hans status är vecka för vecka och i slutet av den här veckan hoppas vi att han kan vara i full träning. Det handlar om att alla ligament ska vara tillräckligt återställda för att Janne ska vara 100 procent redo att ta emot fullt fysiskt spel, säger tränare Sam Hallam till Smålandsposten.

Annons

Förra matchen skadades sig också Brendan Shinnimin. Han ska dock ha fått positiva beskeden dagen efter Brynäsmatchen och väntas kunna spela fullt ut under tisdagens match mot Skellefteå.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons